About

ALOE VERA – TAIMESTA TUOTTEEKSI SINULLE

Forever Living Products on maailman suurin Aloe Veran viljelijä. Aloitamme perusteista viljelemällä kasveja hedelmällisissä maissa, jotka takaavat hyvän kasvuvoiman ja runsaasti ravinteita. Viljelmämme sijaitsevat paikassa, jossa aurinko paistaa yli 2 000 tuntia vuodessa. Jokainen taimi otetaan kypsän kasvin juuriversosta. Kun kasvi on noin kolmevuotias, kypsät lehdet leikataan käsin ja siirretään heti puhdistettaviksi ja stabiloitaviksi. Tämä on äärimmäisen tärkeää tehdä nopeasti, jotta raaka-aine pysyy tuoreena. Kasvit fileoidaan käsin. Käytämme vain Aloe veran lehtien hienointa sisägeeliä. Harjoitamme vuoroviljelyä, jotta maaperä ei köyhtyisi.

Koko Forever Living Productsin toiminta perustuu Aloe veraan. Siitä osoituksena ovat ennen kaikkea laaja Aloe veran tuntemuksemme ja monipuolinen Aloe vera -tuotteiden valikoimamme. Forever Livingin Aloe verasta pitävät uskomattoman monet, ja sitä myydään ja käytetään yli 160 maassa. Forever Living onkin maailman suurin Aloe Vera tuotteiden jakelija. 

MAAILMAN SUURIN ALOE VERA-VILJELMÄ SIJAITSEE DOMINIKAANISESSA TASAVALLASSA

Foreverillä on 6500 hehtaarin kokoinen Aloe Vera-viljelmä Dominikaanisessa tasavallassa. Siellä on täydellinen maaperä, ilmasto ja sopivasti sateita, jolloin Aloe Vera-kasveilla on mahdollisimman suotuisat kasvuolosuhteet. Viljelmällä on yli 30 miljoonaa Aloe kasvia, joiden sato on yli miljoona kiloa viikossa. 

Miksi viljelemme itse?


Tuotteiden laatu ja tehokkuus ovat täysin riippuvaisia niihin käytettyjen raaka-aineiden laadusta. Saavuttaakseen parhaat mahdolliset tulokset, täytyy valita parhaat mahdolliset raaka-aineet. Kaikki alkaa raaka-aineiden tuottamisesta. Aloe Vera -geeli on monien meidän laadukkaiden tuotteiden ensisijainen ainesosa ja huolehdimme siitä, että niihin käytetään vain parhaimpia raaka-aineita. Ollaksemme täysin varmoja laadusta, Forever Living omistaa ja hallitsee 100% Aloe-istutuksistaan ​​Etelä-Texasin Rio Grande -laaksossa ja 100% 6500 hehtaarin istutuksesta Dominikaanisessa tasavallassa, joka on maailman suurin. Valvomalla 100% istutuksistamme hallitsemme istutuskautta, kasvien valintaa, lannoitusmenetelmiä ja rikkakasvien torjuntaa sekä sadonkorjuun, käsittelyn, varastoinnin ja toimituksen. Mikä tärkeintä, se tarkoittaa, että kun Aloe Vera -geeliä käsitellään tuotantolaitoksessamme, ei ole mitään epäilystäkään raaka-aineiden laadusta. Tuotannossamme tiedämme aina, että käytämme planeettamme parhaita Aloe Vera-kasveja tuotteidemme valmistuksessa. Miten niin? Koska kasvatimme ne itse!

ALOE VERAN MATKA PELLOILTA SINULLE!