Aloitus

Hei,

Minä olen Katja Ollila ja toimin Business Ownerina ja tiiminvetäjänä Foreverissä. Olen 25-vuotias, 7 rotukissan ihmisemo sekä vaimo Päijät-Hämeen Kärkölästä. Minulle tämä työ on antanut rohkeutta, positiivisuutta ja mahdollisuuden totetuttaa unelmiani. Sivuiltani voit tilata laadukkaita aloe vera -tuotteita, ottaa minuun yhteyttä jos haluat tutustua tuotteisiin tai lukea lisätietoa lisätulojen hankinta- ja työskentelymahdollisuudesta!

Forever valmistaa tuotteita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, terveyteen ja kauneuteen. Pääainesosa lähes kaikissa tuotteissa on tuorepuristettu aloe vera.

Nautin ja inspiroidun super paljon tiimityöskentelystä ja on upeaa auttaa muita, etenkin asiakaspalvelun parissa! Uskon että asioilla on aina tapana järjestyä, kunhan siihen itse luottaa.

Olen koulutukseltani kodinhuoltaja, mutta se ei ole unelma-ammattini. Forever tuli elämääni tammikuussa 2017. Aluksi ajattelin, että ei tuollaista mahdollisuutta voi edes olla olemassa - saisi työskennellä kotoa käsin kuitenkin yhdessä muiden ihmisten kanssa tehden. Olin aiemmin ollut suoramarkkinointiyrityksessä, mutta koin jääväni siinä hyvin yksin ja sen vuoksi alkuun olin skeptinen Foreverista. En tiennyt yrityksestä tai tuotteista mitään, mutta pohjimmiltani olen kuitenkin utelias ja menin kuin meninkin kuuntelemaan Lahteen - jossa oli tarjolla info kaikesta siitä mitä nykyiset sponsorini Johanna ja Markku halusivat minulle kertoa. Ihastuin tuotteisiin ja aloin käyttää niitä säännöllisesti. Tutustuin myös Foreverin liiketoimintaan ja lähdin mukaan bisnekseen innokkaasti. En ole päivääkään katunut päätöstäni tutustua Foreveriin.

Rakkaus tuotteisiin on säilynyt ja vahvistunut päivä päivältä, se on työn perusta. Lisäksi olen saanut upeita työkavereita, ystäväpiiri on laajentunut huomattavasti ja olen päässyt osalliseksi Foreverin palkkiojärjestelmään sisältyviin ulkomaan matkoihin - joita ei ole tarvinnut itse kustantaa.

 Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta?

Sitä Forever on - unelmien luomista todeksi!

Jos siis sinäkin tarvitsisit lisätuloja tai harkitset alanvaihtoa, ota rohkeasti yhteyttä minuun. Tämä työ voi antaa sinulle vapautta, vaurautta ja hyvää oloa - ilman riskejä!

Foreverin avulla voit saavuttaa unelmasi, olivat ne sitten millaisia tahansa!

Pääset lukemaan Forever-työstä lisää tästä!

Katja

Kuinka tilata tuotteita?

Voit tilata tuotteita soittamalla, lähettämällä viestiä tai sähköpostilla, mutta voit myös käyttää verkkokauppaani

Kohdassa "Kirjaudu sisään" voit luoda oman tunnuksesi sitoutumatta mihinkään; tilin avulla pääset verkkokauppaan, joka on aina avoinna.

Tuotteet toimitan sopimuksen mukaan joko kotiovelle tai postitse ilman kuluja. Jokaisella tuotteella on 90 päivän tyytyväisyystakuu.

Haluaisitko tutustua tuotteisiimme?

Pyydä itsellesi esittely ja kutsu kavereita mukaan, saat lahjaksi valitsemasi tuotteen (arvo noin 30€).

Pyydä minulta TUOTEKASSI - valintasi mukaiset tuotteet muutaman päivän ilmaiseen kokeiluun