Työskentele kanssani

KAIPAATKO SINÄ ELÄMÄÄSI JOTAIN UUTTA?

FOREVER ON MAHDOLLISUUS JOKAISELLE JA PARASTA SIINÄ ON, ETTÄ JOKAINEN ITSE SAA PÄÄTTÄÄ MITÄ HALUAA SILLÄ MAHDOLLISUUDELLA TEHDÄ!

Etsin jatkuvasti positiivisia, innokkaita ja uusiin mahdollisuuksiin tarttuvia ihmisiä tiimiini! Jos olet kiinnostunut Foreverin liiketoiminnasta, tarvitset lisätuloja tai haluaisit alkaa rakentamaan uutta uraa hyvinvointialalla,ota minuun yhteyttä, niin kerron enemmän omasta työstäni ja siitä, miten sinäkin voit päästä alkuun - yhteydenotto ei sido sinua mihinkään!

Tämä työmahdollisuus on maailmanlaajuinen ja avoin kaikille sukupuoleen, ikään tai koulutustaustaan katsomatta.

Sinä päätät miten uraasi kehität!

Foreverin kanssa työskennellessäsi päätät itse työkaverit, työajat sekä sen mitä haluat ansaita! Tässä työssä ei ole ehtoja eikä myöskään rajoja!

Katja Ollila

Jälleenmyyjillämme on 365 päivän takuu! Mikäli jälleenmyyjä päättää lopettaa toiminnan ja hänellä on avaamattomia tuotteita kotona, ostaa Forever kaikki viimeisen 365 päivän aikana tilatut tuotteet takaisin.

Forever liiketoiminnan harjoittaminen ei maksa jälleenmyyjälle mitään. Meillä ei ole aloitus- tai vuosimaksuja.

Jälleenmyyjä voi itse valita milloin tilaa tuotteita ja kuinka paljon. Meillä ei ole minkäänlaisia tilausvelvoitteita tai -pakkoja. Jälleenmyyjät tilaavat tuotteita omien tarpeidensa mukaisesti. Mikäli etenet liiketoiminnassasi ja saavutat uusia alennustasoja, et voi koskaan menettää niitä. Saavuttamasi tasot säilyvät, vaikka pitäisit työstä taukoa. 

USEIN KYSYTTYJÄ KYSYMYKSIÄ

MAKSAAKO ALOITTAMINEN?

Aloittaminen ja toiminnan pyörittäminen ei itsessään maksa mitään. Työn tekeminen edellyttää erilaisten tuotteiden hankkimista, jotta saat niistä itse kokemusta ja voit näyttää niitä asiakkaillesi. Useimmat jälleenmyyjät aloittavat tuotevarastolla, jonka arvo on muutamasta sadasta eurosta noin 600–700 euroon. Monille on yllätys, että niin pieni sijoitus voi antaa niin hyvät kehittymismahdollisuudet. 

PALJONKO TYÖ VIE AIKAA?

Useimmat aloittavat työskentelemällä muutaman tunnin viikossa. Forever-toiminnan tarkoituksena on se, että sen ansiosta saat itsellesi lisää aikaa pitkällä aikavälillä. Jo muutamalla viikkotunnilla pystyt hyvin ansaitsemaan reilua lisätuloa ja voit milloin tahansa lisätä/vähentää työaikaasi oman aikataulusi mukaisesti. Mikäli haluat tienata työstä 2000e ylöspäin kuukaudessa, suosittelemme, että aikaa löytyisi silloin noin 15-20h viikossa. 

EN TUNNE PALJOA IHMISIÄ/TUTUT IHMISET ASUVAT KAUKANA

Ei haittaa! Me opetamme sinua löytämään asiakkaita ja kontakteja myös muualta kuin tutuista ihmisistä. Voit palvella asiakkaita kaueampaa etätyönä ja hyödynnämme tässä mm. Foreverin jälleenmyyjilleen tarjoamaa ilmaista nettikauppaa. Voit ohjata asiakkaasi omaan nettikauppaasi ja fyysisellä sijainnilla ei silloin ole merkitystä. Lisäksi käytämme työssä paljon videoita ja esimerkiksi skype-palavereita, jos kontakti asuu kaukana. 

ONKO TÄMÄ PYRAMIDIMYYNTIÄ?

Ehdottomasti ei, sellainen on laitonta. Forever on erittäin arvostettu monikansallinen yritys. Foreverissä voi ansaita rahaa myymällä tuotteita, palvelemalla asiakkait ja auttamalla muita ihmisiä tekemään samaa. Pyramidiyrityksen tunnistaa helpoiten siitä, että niissä ei myydä mitään tuotteita vaan niissä kerätään suuria osallistumis- ja aloitusmaksuja ilman mitään tuotteita ja asiakkaita. Kyseessä on siten täysin erilainen toiminta.

Ota yhteyttä